Sommerhus Saltum

År: 2017
Placering: Saltum Strand
Areal: 160 m²

Præmieret af Jammerbugt Kommune 1. oktober 2018

 

Sommerhus i træ – tækket med træspån – skabt til at falde i med den smukke natur.

Marehalm på gamle klitter vidner om århundreders sandflugt og barske storme.

Sommerhuset er disponeret som en samling af mindre huse omkring et gårdrum, der kan lukkes og åbnes mod forskellige verdenshjørner – alt efter vindretning. Fra hovedhusets opholdsrum er der fin og uhindret udsigt til vest, hvor havet skimtes bag klittoppene og mod øst, hvor det fredede område “Lille Norge” breder sig så langt øjet rækker.

Huset er beklædt med ubehandlet cedertræ, taget er tækket med akaciespån. Vinduer er af egetræ. Alle træsorterne vil hurtigt gråne i  den saltholdige luft og smelte sammen til en helhed.

 

 

 

[/mere]
0506.martingravgaard_1800px
0654.martingravgaard_1800px
0707.martingravgaard_1800px
0734.martingravgaard_1800px
0759.martingravgaard_1800px
0814.martingravgaard_1800px
1034.martingravgaard_1800px
1077.martingravgaard_1800px
1169.martingravgaard_1800px
1506.martingravgaard_1800px